đŸ› ïž Just nu pĂ„gĂ„r en större helrenovering hĂ€r. Om du hittar nĂ„got som inte fungerar som det ska fĂ„r du gĂ€rna höra av dig!

Skip to main content
profile pic
Anders Thoresson

NĂ„gra tips om inkorgs-kontroll

| | | | | | LĂ€stid: 1 minuter (1235 tecken)

En broderad mail-ikon med en röd nolla som signalerar att allt Àr lÀst.

Min gratisbok om uppgiftslistor och inkorgar Àr inte klar. DÀremot en kortare pdf med nÄgra av mina tips för bÀttre koll pÄ alla inboxar vi har pÄ jobbet. Och dessutom kan jag tipsa om ett referat frÄn en av mina förelÀsningar pÄ samma Àmne.

Den första oktober bloggade jag om en gratisbok jag börjat skriva, med mina tips om hur man fÄr bÀttre ordning pÄ jobbet. Eftersom det Àr ett sidoprojekt och hösten fylldes med andra uppdrag har jag inte kommit riktigt lika lÄngt med den som jag hade hoppats.

Men nÄgra av de uppdragen som tagit min tid har handlat om just att fÄ struktur pÄ jobbet, förelÀsningar och workshops i samarbete med Anders Mildner pÄ Altitude Meetings i Malmö. Inför ett av de tillfÀllena, en öppen morgonförelÀsning i Altitudes lokaler, skrev jag en kortare pdf med nÄgra av mina tips för inkorgarna. Generella tips, som inte bara kan fungera för att tÀmja e-posten utan för att ta itu med alla andra inkorgar ocksÄ. Den fysiska, chattprogrammen, röstbrevlÄdan och sÄ vidare.

Ett annat ”inkorgs-uppdrag” hade jag hos Sveriges Ingenjörer, en webbsĂ€nd lunchförelĂ€sning för ett par hundra medlemmar som satt runt om i landet. Efter den förelĂ€sningen skrev Ingenjören en sammanfattning av mina tips.

I vÀntan pÄ att jag ska bli klar med min gratisbok kan de tvÄ texterna förhoppningsvis vara till glÀdje. Och om du inte redan gjort det, skriv gÀrna upp dig pÄ min maillista dit jag kommer att göra ett utskick nÀr boken Àr klar (och kanske nÄgra medan jag jobbar med den).